Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
eropuit

Zomerfestival Bazar Bizar in Rotterdam

zomerfestival in RotterdamDe Charloisse Kerksingel in Rotterdam is tijdens het zomerfestival een creatieve vrijplaats voor kunstenaars, ontwerpers en artiesten. In een wereld van zelf getimmerde huisjes, kiosken en kabinetten koop je spullen die jij mooi vindt, wordt muziek en theater gemaakt en kun je bijzondere hapjes en drankjes proeven.

Vanuit de meest gekke bouwwerken proberen deelnemers hun werk aan de man te brengen. Een kleine greep: De Megashop van Roodkapje is een tot My Little Pony-wereld gepimpt tuinhuisje waarin je mode, zeefdrukken, zines en meer kunt kopen. Loop door de tunnel van Drijfgasten voor straatkunst en t-shirts of zie deze zes artiesten live aan het werk. In de monsterstad van Studio MAKY koop je handgemaakte spulletjes, recht uit de bek van een monster…

Laat je verrassen door theater en andere absurde acts. Beproef je geluk bij Hans op de Tocht, een bizarre parodie op de kwis met cultstatus, Rad van Fortuin. Met een draai aan zijn Rad van Achtertuin zou zijn lieftallige assistente Leon Elf je wereld wel eens op z’n kop kunnen zetten. Meer van de actie? Bij Blok op Wielen bouw je een eigen racewagen (om er vervolgens echt mee te racen!) en bij RepairKid kun je lekker apparaten slopen en verbouwen tot je eigen kunstwerk. Zo zen als een zombie word je bij de Zombie Yoga, gegeven door Studio Goedzak.

Lekker lui luisteren of keihard swingen? Dat kan op 12 juli 2014! Bijvoorbeeld bij Disco in the Disco. Zij spelen punkrock, maar dan wel met synthesizers en drumcomputer. De mannen van De Likt komen een lekker vies optreden geven van Nederlandse rap met elektronische beats en bassen. Voor een spannende symbiose tussen tapdans en basgitaar blijf je vooral even kijken bij Ventriloquism. De experimentele electronoise van Bismuth doet je trillen op je benen…

Proef ongebruikelijke smaakjes bij de Onkruid Theebar. Misschien durf je zelfs verder te gaan en de crunchy insecten van Fry Before You Die te proberen? Interactieve cateraar Esther Matze van d’Buster zal er verder voor zorgen dat je niets tekort komt. Vanuit haar Engelse dubbeldekker serveert zij de heerlijkste hapjes (zonder pootjes) en drankjes.

Tijd & plaats
Bazar Bizar festival
Zaterdag 12 juli 2014
13:00 tot 21:00 uur
Gratis toegang!

Charloisse Kerksingel
Rotterdam, Oud Charlois
Google maps