Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Originele nieuwjaarskaart zelf maken Originele nieuwjaarskaart zelf maken
hobby

Wat is washi tape en wat kan je er mee

glazen fles versieren met washi tapeWashi tape of masking tape is decoratief en kleurrijk plakband dat gemaakt is van rijstpapier, waardoor het makkelijk af te scheuren, te verwijderen en te beschrijven is. Deze tape is in alle kleuren van de regenboog te koop, in verschillende breedtes en ook met origineel design en  patronen.

Wat maken met washi tape

Als je op Pinterest de zoekterm washi tape invoert dan verschijnen er allerlei leuke washi tape ideeën. Anne gaf afgelopen weekend een feestje vanwege haar verjaardag en daarvoor kon zij nog wel wat leuke vaasjes voor op de statafels gebruiken, dus besloot zij washi tape te gaan kopen om er lege glazen flessen mee te pimpen.

Benodigheden: – washi tape in verschillende kleurtjes – lege glazen flessen

  • Stap 1 washi tape fles: fles en washi tape uitzoeken

Voor deze DIY heb je natuurlijk een glazen fles nodig om de washi tape op te plakken. Persoonlijk vind ik de glazen flessen van Grand’italia pastasaus en AH boomgaardsap heel mooi om als vaasje te gebruiken. Daarnaast heb je nog washi tape nodig en deze heb ik bij de Hema gekocht omdat ze daar heel veel verschillende kleurtjes washi tape hebben. Ik houd zowel van uitgesproken kleuren als de Ibiza-stijl en daarom heb ik de volgende twee washi tape setjes gekocht:

  • Stap 2 washi tape fles: washi tape plakken

klik hier voor de verdere stap voor stap uitleg en afbeeldingen