Gerelateerde artikelen

  • Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden
  • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
  • Hoedjes, petjes of piratendoek Hoedjes, petjes of piratendoek
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Popcorn traktatie Popcorn traktatie
  • Nijntje kleurplaat Nijntje kleurplaat
eropuit

Hele familie naar het theater buiten

hele familie naar open lucht theaterZoveel openluchttheaters hebben we niet in Nederland. In het mooie Bloemendaal kan je in de open lucht naar het theater. Als toeschouwer kijk je vanuit een natuurlijk amfitheater neer op een overkapt toneel en er is een mooie akoestiek. De hele zomer is er voor iedereen wat te doen, zoals kindertheater, film, familievoorstellingen, klassieke- en popconcerten en nog veel meer.
Voor het programma surf je naar openluchttheaterbloemendaal.nl

‘Een plek waar jaarlijks 40.000 bezoekers genieten van de vele concerten en voorstellingen en waar bespelers na een eerste keer meteen weer terug willen keren. Gelegen in een veertig hectare groot bos is Openluchttheater Bloemendaal en Wandelpark Caprera een absoluut unieke plek.’

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding