Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
eropuit

Jaarlijks mode evenement in Arnhem

ARNHEMSE STOCKDAGEN DSC_0442De Arnhemse Stockdagen staan begin juli in het teken van geweldige stock en designeritems van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers. De ultieme kans om een mooi designers kledingstuk aan te schaffen, mooie stoffen te vinden of net die ene tas.
Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen de winkeliers en designers hun voorraadkasten en verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties. Denk Humanoid, Elsien Gringhuis, Bottines, Furansu, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans en je weet: dit designerfestijn mag je niet missen.
Nieuw dit jaar (2014) is de horecaroute waarvoor 12 designers en horecagelegenheden worden gekoppeld. Samen zoeken ze naar een spannende uitwerking van de elementen van beide ondernemers die in de horecagelegenheid wordt uitgewerkt en tentoongesteld.

Alle relevante informatie vind je bij arnhemsestockdagen.nl

ARNHEMSE STOCKDAGEN 02