Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Jaarlijks mode evenement in Arnhem

ARNHEMSE STOCKDAGEN DSC_0442De Arnhemse Stockdagen staan begin juli in het teken van geweldige stock en designeritems van gerenommeerde en jonge Nederlandse designers en high-end Arnhemse winkeliers. De ultieme kans om een mooi designers kledingstuk aan te schaffen, mooie stoffen te vinden of net die ene tas.
Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen de winkeliers en designers hun voorraadkasten en verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties. Denk Humanoid, Elsien Gringhuis, Bottines, Furansu, Sjaak Hullekes, Spijkers & Spijkers en Ineke Hans en je weet: dit designerfestijn mag je niet missen.
Nieuw dit jaar (2014) is de horecaroute waarvoor 12 designers en horecagelegenheden worden gekoppeld. Samen zoeken ze naar een spannende uitwerking van de elementen van beide ondernemers die in de horecagelegenheid wordt uitgewerkt en tentoongesteld.

Alle relevante informatie vind je bij arnhemsestockdagen.nl

ARNHEMSE STOCKDAGEN 02