Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
moeders

Basic kinderkleding maakt happy kids en moms

basic kleding voor kinderenMoeders weten één ding zeker: happy kids make happy moms. Daarbij wordt moeders geholpen door een complete collectie basics in babykleding en kinderkleding, ontworpen in prachtige kleuren voor kinderen van modebewuste mama’s. De basics zijn altijd een combinatie van goede kwaliteit, pasvorm en design.

basic kleding voor kinderen 1Ik hou zelf van mooie eenvoudige basic shirts en rompers voor kinderen zonder veel beren en strikjes. Little Label maakt basis ontwerpen uit pure en comfortabele materialen, in kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De collectie bevat eigentijdse en kleurrijke babybasics zoals rompertjes, shirtjes en pyjamaatjes, in een slanke en stoere pasvorm van 100% katoen. Handige online te bestellen!