Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Basic kinderkleding maakt happy kids en moms

basic kleding voor kinderenMoeders weten één ding zeker: happy kids make happy moms. Daarbij wordt moeders geholpen door een complete collectie basics in babykleding en kinderkleding, ontworpen in prachtige kleuren voor kinderen van modebewuste mama’s. De basics zijn altijd een combinatie van goede kwaliteit, pasvorm en design.

basic kleding voor kinderen 1Ik hou zelf van mooie eenvoudige basic shirts en rompers voor kinderen zonder veel beren en strikjes. Little Label maakt basis ontwerpen uit pure en comfortabele materialen, in kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De collectie bevat eigentijdse en kleurrijke babybasics zoals rompertjes, shirtjes en pyjamaatjes, in een slanke en stoere pasvorm van 100% katoen. Handige online te bestellen!