Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
moeders

Bewuster eten met een beetje hulp

bewuster eten met een beetje hulpSteeds meer mensen zijn bewuster, verstandiger, bezig met wat ze eten. Door zelf te koken weet je precies wat er aan ingrediënten in je maaltijd zit. Je werkt aan een gezond lichaam door te zorgen dat er minder ongunstige stoffen in je lichaam komen, zoals verzadigde vetten en verkeerde koolhydraten, want daar kom je snel van aan. Door zelf bewuste keuzes te maken tijdens het kopen, zorg je er voor dat je vers voedsel gebruikt waar je lichaam optimaal profijt uit haalt.
Lees meer bij mens-en-gezondheid.infonu.nl

Bewuster eten met een beetje hulp

Helemaal goed als je een tuin hebt met voldoende ruimte om zelf groenten e.a. te kweken. In het boek “Groenten in de hoofdrol” vind je wat theorie, maar vooral praktische informatie over het zelf kweken van groenten, toegespitst op twaalf soorten. Ook zitten er heerlijke gezonde recepten bij.