Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
moeders

Schoolspullen die vrolijk en veilig zijn

schoolspullen hip en veiligHip én veilig naar school, wie wil dat niet? Met deze school artikelen gaan kinderen graag naar school. Niet met saaie spullen, maar met schoolaccessoires met originele motieven en felle kleuren. Hip maar bovenal ook voor veilig.
Met een bloemenslinger om je fietsstuur en vrolijke fietstassen op je bagagedrager ben je al halverwege. Modieuze fietshelmen met leuke printjes en leuke fluohoezen beschermen je tijdens de reis naar school.
Eenmaal op school kun je natuurlijk niet overstappen op die saaie grijze schriften. Speciaal daarom ook een vrolijke en kleurrijke parade voor tijdens de lessen; vrolijke, retro ringmappen, schriftjes en agenda’s zorgen voor dat beetje vrolijkheid dat je nodig hebt tijdens de (veelal) saaie lessen.
Opzoek naar de nodige vrolijkheid? Kom dan eens shoppen op kidswithflair.nl.
schoolspullen hip en veilig 1