Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Biologisch babyfood in supermarkten

Photo by Phil Adams100% biologische kindervoeding voor baby’s, dreumesen en peuters komt vanaf deze zomer (2014) te koop is in Nederland. In totaal twintig gezonde producten, van fruit smoothies tot complete, uitgebalanceerde maaltijden.

Ella’s Kitchen is opgericht door Engelsman Paul Lindley. Als vader van Ella stond hij regelmatig voor de uitdaging om zijn dochter te interesseren voor haar gezonde maaltijd. Uiteindelijk raakte hij ervan overtuigd dat je de maaltijd het beste vanuit het perspectief van het kind kunt benaderen. In 2006 richtte hij Ella’s Kitchen op, met als doelstelling om kinderen op een leuke, spannende en speelse manier goede eetgewoontes aan te leren.

Eén van Ella’s Kitchens belangrijkste uitgangspunten die voortkomt uit Pauls ervaring is dat baby’s, net als volwassenen, met al hun zintuigen eten – en dat dus niet alleen de smaak en de textuur belangrijk zijn. Met felgekleurd verpakkingen waar kinderen lekker in kunnen knijpen en recepten met creatieve namen wil Ella’s alle vijf zintuigen aanspreken om plezier mee te maken tijdens het eten.

Het Nederlands assortiment bestaat uit twintig producten – allemaal gemaakt van 100% biologische ingrediënten, en zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, geraffineerde suiker of zout, en zijn geschikt voor baby’s, dreumesen en peuters. Alle producten zijn verpakt in handige porties of makkelijk hersluitbare verpakkingen zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen, of in een broodtrommel kunt doen.

Vanaf deze zomer (2014) bij Albert Heijn, Emté, Etos, Deen, Jumbo Marqt, Plus, vanaf 0,99

biologische baby en peuter voeding 2