Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
eropuit

Jaarlijks spellen spelen met het hele gezin

jaarlijks spellen spelen met hele gezinTijdens het grootste spellenevenement van de Benelux, speel je de nieuwste bord-, kaart- en miniatuurspellen. Je kunt meedoen aan toernooien en kampioenschappen, gloednieuwe en tweedehands spellen kopen, demonstraties en workshops bijwonen en voor de kinderen is er een Kinderplein met verschillende spelletjes. Tijdens het Spellenspektakel valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud! Je kunt er niet alleen honderden nieuwe spellen spelen, je kunt ook de nieuwste spellen met korting kopen.

Wie is er niet groot geworden met het spelen van spelletjes? Op een druilerige dag of misschien wel het hele weekend bordspellen spelen met het hele gezin, met vriendjes op woensdagmiddag na school een kaartspel spelen of met je buren strijden om de overwinning met Kolonisten van Catan; er is voor iedere gelegenheid wel een spel. Op het Spellenspektakel kun je de nieuwste spellen spelen en krijg je meteen tips. Deze komen natuurlijk bij de volgende spelletjesavond goed van pas!

In het Beursgebouw in Eindhoven staat zaterdag 8 en zondag 9 november 2014 in het teken van verschillende soorten spellen, waar het hele gezin van kan genieten!
Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op Spellenspektakel.nl

Datum: 8 en 9 november 2014
Openingstijden: 10:00 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: € 10,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen van t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang.