Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Gratis kleine baby borduurpatronen Gratis kleine baby borduurpatronen
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
  • Kleine tuin lampion zelf maken Kleine tuin lampion zelf maken
moeders

Baby spullen gemaakt van natuurlijke materialen

baby, kind, peuter, kleuter, dreumes, dekentje, wol, wollen, lakens, dekens, boxkleden, boxkleed, box, hippe, katoenen, zijde, winter, zomer, kussen, plaids, quilt, pure, biologisch, texel, zachte, kriebelen, niet, warm, koud, koel, ademen, fijne, wiegdekHet jonge Rotterdamse merk ‘Year’ ontwerpt alle producten zelf en in samenwerking met een sociaal buurtinitiatief vervaardigt zij bovendien alles in Nederland. De basis is altijd zuivere wol in combinatie met biologisch katoen.

Baby spullen van natuurlijke materialen

Er zijn handgemaakte slofjes en trappelzakken van eigen bodem. Daarnaast zijn ook andere producten als kussens, boxkleden, dekentjes en warme plaids in nieuwe stoffen verkrijgbaar.

Bekijken en genieten en kopen bij yearwebshop.nl

year baby dekentjes  plaids boxkleed van natuurlijke materialenHet idee achter ‘Year’ is om van een natuurproduct, zoals wol, een lust voor het oog te maken! Van soms spetterende combinaties tot wat meer ingetogen: met veel gevoel voor kleuren en stijlen ontwerpt Eline haar dekens, boxkleden, kussens en andere items. De wol geeft een koesterende knusheid. De stoffen worden uitgezocht op basis van look-and-feel. Bovendien bestaat de collectie steeds meer uit organic katoen.

year kindersloffen