Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Baby spullen gemaakt van natuurlijke materialen

baby, kind, peuter, kleuter, dreumes, dekentje, wol, wollen, lakens, dekens, boxkleden, boxkleed, box, hippe, katoenen, zijde, winter, zomer, kussen, plaids, quilt, pure, biologisch, texel, zachte, kriebelen, niet, warm, koud, koel, ademen, fijne, wiegdekHet jonge Rotterdamse merk ‘Year’ ontwerpt alle producten zelf en in samenwerking met een sociaal buurtinitiatief vervaardigt zij bovendien alles in Nederland. De basis is altijd zuivere wol in combinatie met biologisch katoen.

Baby spullen van natuurlijke materialen

Er zijn handgemaakte slofjes en trappelzakken van eigen bodem. Daarnaast zijn ook andere producten als kussens, boxkleden, dekentjes en warme plaids in nieuwe stoffen verkrijgbaar.

Bekijken en genieten en kopen bij yearwebshop.nl

year baby dekentjes  plaids boxkleed van natuurlijke materialenHet idee achter ‘Year’ is om van een natuurproduct, zoals wol, een lust voor het oog te maken! Van soms spetterende combinaties tot wat meer ingetogen: met veel gevoel voor kleuren en stijlen ontwerpt Eline haar dekens, boxkleden, kussens en andere items. De wol geeft een koesterende knusheid. De stoffen worden uitgezocht op basis van look-and-feel. Bovendien bestaat de collectie steeds meer uit organic katoen.

year kindersloffen