Gerelateerde artikelen

  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Baby draagdoek zelf maken tip Baby draagdoek zelf maken tip
  • Schoonmaak in het voorjaar Schoonmaak in het voorjaar
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Waar Halloween vieren in Nederland Waar Halloween vieren in Nederland
  • Griezelrecepten Halloween Griezelrecepten Halloween
eropuit

Wandelen of fietsen en imker bezoeken

waskaarsen bijenTijdens een fiets- of wandelroute  is de imkerij ’t Schuurtje een oase van rust waar je kunt picknicken of van een boerenlandlunch kunt genieten onder de appelbomen, bij het water, of in een boerenschuur bij de kippen en de geiten. Je kunt er de fijne kneepjes van het kaarsen maken leren, kinderen kunnen er een speurtocht maken en een imkerpak aantrekken. In de winkel kan je allerlei honingproducten en kaarsenmaakbenodigdheden kopen. Dus alle ingredienten voor een gezellig dagje uit met de kids !!!
Klik voor fiets/ of wandelroutes op