Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
moeders

Back 2 School en handige hippe tip

Aan het eind van de zomervakantie gaan we ons weer voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Dan worden etuis gevuld met potlood, gum, pen en puntenslijper, nieuwe schoolkleding aangeschaft en er moet een schoolbeker en broodtrommel uitgezocht worden.

Er zijn broodtrommels en schoolbekers in vrolijke designs en van uitstekende kwaliteit. Ze sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje.

drinkbekers en broodtrommels van goede kwaliteitDe Campusserie van Rosti Mepal bestaat uit een volledige lunchbox in verschillende kleuren en maten. Van een mini fruitbakje tot grote broodtrommel met bijpassende schoolbeker of pop-up fles. In deze bekers kan drinken meegenomen worden, zonder te lekken. Ideaal voor actieve, enthousiaste kids.

  • Stoere jongetjes kunnen kiezen voor het Cars thema. Dit assortiment bestaat uit een Cars broodtrommel, Cars schoolbeker en een Cars pop-up beker. Op de buitenkant van deze lunchbox staat een afbeelding van Lightning MqQueen. Andere jongens thema’s zijn: het Nederlands elftal, Spiderman, Planes en nog veel meer.
  • Voor de meiden is er ook genoeg keuze, bijvoorbeeld de Disney Princess Debut, waarbij de favoriete Disney prinsessen Belle, Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje worden afgebeeld. Ook deze serie bevat een broodtrommel (geschikt voor max. 4 boterhammen), een schoolbeker en een pop-up beker.