Gerelateerde artikelen

  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
  • Schoolfoto’s op rij in boekje Schoolfoto’s op rij in boekje
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Nep spin met terrarium Nep spin met terrarium
  • Playmobil en lego voor lage prijs Playmobil en lego voor lage prijs
  • Babushka poppen Babushka poppen
moeders

Clics bouwsysteem is leerzaam speelgoed

clics bouwstenen leerzaam speelgoedMijn (klein)kinderen spelen graag met Clics en het is makkelijk om mee te nemen op vakantie of een dagje uit. Behalve dat het leuk is, stimuleert het ook de ontwikkeling van de fijne motoriek. Verder wordt het logisch denken en het ruimtelijk inzicht vergroot. En dat is altijd positief.
Clics uitzoeken en kopen doe je hier.

Clics speelgoed bestaat uit mooie flexibele bouwblokjes van kunststof in heel veel verschillende kleuren. Door de bijzondere vorm en uitsteeksels “click” je de blokjes aan elkaar. Voor voorbeelden en inspiratie koop je het Clics Bouwplannen Boek! Hierin staan duidelijke stap-voor-stap instructies om mee aan de slag te gaan. Het bouwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar: Clics!