Gerelateerde artikelen

  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
  • Circus in de buurt is sfeervol Circus in de buurt is sfeervol
eropuit

Live shoppen bij webshops in november

live shoppen bij webshopsBij het webshopevent Flavourites Live in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord kunnen bezoekers live shoppen bij meer dan 150 webshops. Het aantal webshops in Nederland en België is nog altijd groeiende, steeds meer mensen shoppen online. Webportal Flavourites.nl brengt al sinds 2007 de leukste webshops in kaart. Dit jaar organiseert Flavourites voor de zesde maal het webshopevent Flavourites Live waar jaarlijks zo’n 7.500 consumenten ‘live’ shoppen bij ruim 150 webshops. Het aanbod is breed en varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, reizen en meer.

En dagje uit naar de Flavorites Live is een inspirerend dagje uit en een ontdekkingstocht langs de meest originele en creatieve webshops die er in Nederland en België te vinden zijn. Bovendien zijn er vele extra activiteiten te doen, zoals het volgen van creatieve workshops, het genieten van heerlijk eten en het bijwonen van demonstraties door diverse designers en ontwerpers. 

Flavourites Store, flavouritesstore.nl, is een webwarenhuis en verkoopt een selectie van producten uit webshops die bij Flavourites.nl zijn aangesloten. Flavourites Store viert dit jaar tijdens Flavourites Live haar eenjarig bestaan en mag nu al maandelijks rekenen op ruim 50.000 bezoekers.

Op de website flavouriteslive.nl is meer informatie te vinden over het evenement.
Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november 2014 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord voor de zesde keer het webshopevent Flavourites Live plaats.