Gerelateerde artikelen

  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
  • Schelpenketting geeft strandgevoel thuis Schelpenketting geeft strandgevoel thuis
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Strandvondsten worden een perpetuum mobile Strandvondsten worden een perpetuum mobile
  • Tas breien of haken met gratis patronen Tas breien of haken met gratis patronen
  • Creatief met aangespoeld hout Creatief met aangespoeld hout
moeders

Kinetisch zand en thuis zandkasteel bouwen

www.hetknuffelkontje.nl
www.hetknuffelkontje.nl

Kinetisch zand is zand waar als het ware al ‘water’ doorheen zit. Je kunt er dus, net als op het strand, zandkastelen en bruggen mee bouwen zonder dat het instort. Het voelt nattig en zacht aan en er zitten korreltjes in van het zand en het blijft plakken. Het is een nieuw en spannend materiaal om lekker mee te bouwen en te spelen. Het zand heeft iets magisch.

kinetic zandHet mooie van dit magische zand is dat je handen mooi schoon en droog blijven. Het bevat 98% super schoon zand en 2% niet-toxisch bindmiddel. Het zand zal nooit uitdrogen en plakt alleen aan zichzelf, waardoor alle oppervlakken helemaal schoon blijven. Je hebt dus geen last van allemaal losse korrels zand. Het is hygiënisch en veilig. Het bevat geen vocht en is daardoor anti-bacterieel. Het is ook glutenvrij.

Kinderen die sensorisch ingesteld zijn, zullen dit zand echt geweldig vinden. Gebruik je eigen zandvormen of bestel de bijbehorende kasteelvormen. Het Kinetic Zand wordt geleverd in verpakkingen van 1 en 5 kilo en is te bestellen bij hetknuffelkontje.nl

Bekijk het filmpje over Kinetic Sand