Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Schoolfoto’s op rij in boekje Schoolfoto’s op rij in boekje
  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
  • Kussen kinderkamer vrolijk en origineel Kussen kinderkamer vrolijk en origineel
  • Kinderkamer vloerkleed rond haken Kinderkamer vloerkleed rond haken
moeders

Frogpod, handige badkikker voor badkamer speeltjes

handige leuke opberg pod voor de badkamer speeltjesIs het bij jullie ook een enorme puinhoop langs het bad met allerlei badspeelgoed van de kinderen. Dan moet je eigenlijk een van deze handige, leuke en kleurrijke pods bestellen. Er is een Frogpod en een Bugpod, de ideale hulpmiddelen voor in de badkamer. Deze leuke uitziende beestjes zijn erg makkelijk en leuk om mee te spelen. Ze zijn makkelijk te monteren door middel van plakstrips, zuignapjes of ze lkunnen worden vastgeschroefd (indien gewenst).

Wordt jouw kind te oud voor deze Pods dan kan deze zonder beschadigingen van de muur afgehaald worden. De multifunctionele Frog(Bug)pod kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, het badspeelgoed opbergen en makkelijk schoonmaken, verzorgingsproducten bovenop de kikker of lieveheersbeestje buiten het bereik van de kinderen en uw sponsjes eraan hangen.

handig badkamer speeltjes opbergen lieveheersbeestje