Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Vrolijke figuren van papiermache knutselen Vrolijke figuren van papiermache knutselen
moeders

Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

robot knutselenRobot knutselen met een kant en klaarpakket van Ultra-Ordinaire.com Daar zit alles in wat je nodig hebt om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken. Met de Robot Bouw Kit maken handige kinderen zelf de speelgoed robots. De robot heeft een acryl frame dat “gekleed” wordt met papieren kleren, waarvan je de ontwerpen kunt downloaden bij

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.