Gerelateerde artikelen

  • Vingerpopjes van vilt zijn groentenpoppetjes Vingerpopjes van vilt zijn groentenpoppetjes
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Papiermache en stofmache varken knutselen Papiermache en stofmache varken knutselen
  • Trekpop knutselen van een sterke man Trekpop knutselen van een sterke man
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Lampion knutselen uit schoon melkpak Lampion knutselen uit schoon melkpak
moeders

Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

robot knutselenRobot knutselen met een kant en klaarpakket van Ultra-Ordinaire.com Daar zit alles in wat je nodig hebt om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken. Met de Robot Bouw Kit maken handige kinderen zelf de speelgoed robots. De robot heeft een acryl frame dat “gekleed” wordt met papieren kleren, waarvan je de ontwerpen kunt downloaden bij

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.