Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Horloge knutselen met Edet WC-rol Horloge knutselen met Edet WC-rol
moeders

Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

robot knutselenRobot knutselen met een kant en klaarpakket van Ultra-Ordinaire.com Daar zit alles in wat je nodig hebt om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken. Met de Robot Bouw Kit maken handige kinderen zelf de speelgoed robots. De robot heeft een acryl frame dat “gekleed” wordt met papieren kleren, waarvan je de ontwerpen kunt downloaden bij

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.