Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

City of fears is groots Halloween evenement

halloween 4City of fears is voor iedereen die van griezelen houdt en dan ben jer van harte welkom op het nieuwste Halloween evenement in Nederland en Duitsland. De naam van het evenement is : City of fears (stad van de angsten).

“Jaren geleden kwam burgemeester Joe Tremor erachter dat hij anders was dan andere mensen. Waar anderen gilden en huilden van angst, kreeg hij een gevoel van blijheid! Om dit intense gevoel te kunnen behouden besloot hij zijn stad langzaam uit te moorden en langzaam zijn eigen ‘stad der angsten’ op te bouwen! Jarenlang heeft Joe vol genoegen in zijn stad gewoond, maar zijn honger naar angst werd groter en groter. Omdat zijn stad volmaakt was maar zijn drang naar angst groter werd, raakte hij in een depressie. Hij was compleet radeloos totdat op een dag een jong, verdwaald meisje per ongeluk de poorten van zijn stad betreed. Het meisje gilde het uit van angst en werd langzaam verslonden door de stad. Zij is nooit meer teruggekeerd…  De penetrante geur van haar warme angstzweet, het oorverdovende geluid van haar ijzige gil, de perfecte combinatie voor een prachtige dag! Joe was helemaal in zijn nopjes! Er was niet veel voor nodig om tot de conclusie te komen dat hij nu toch echt mensen zijn stad in moest lokken om tot dit geweldige gevoel te komen! Het idee dat mensen hun zielige traantjes over hun wangen laten rollen omdat ze het eng vinden maakte hem ontzettend blij! Hoe banger, hoe beter…” De burgemeester van City Of Fears, Joe Tremor is zo trots op zijn ‘stad der angsten’ dat hij u uitnodigt om een kijkje te komen nemen!

Hij opent de poorten van zijn stad dit jaar
op 25 & 26 oktober en 1 & 2 november 2014.

halloween 2Dwalend loop je door de gebouwen van zijn stad. Hij kan je het ziekenhuis laten zien, maar wordt je daar wel beter van? Hij opent het zwembad, maar is het daar wel zo plezierig? En de trein waar je mee de stad inkomt, brengt die je wel weer terug? Durf jij het aan? Kun jij alle angsten overwinnen?

Algemene informatie

City Of Fears is een onderdeel van Spooktochten.nl. Al meer dan 15 jaar organiseren wij op diverse locaties spooktochten en Scare-events voor kleine en grote bedrijven. Sinds 2006 organiseren wij deze tochten ook op onze unieke locatie in Weeze, net over de grens in Duitsland. Dit is een oude legerstad waar vòòr en tijdens de oorlog zo’n 5000 militairen gelegerd waren. De stad is jarenlang verlaten geweest totdat de vervallen gebouwen werden gebruikt als oefenterrein voor politie, brandweer en ME. Door het vervallen uiterlijk en de verbrande gebouwen is het een echte spookstad geworden. Dit jaar, op 4 avonden rondom Halloween wordt deze stad door ons omgetoverd tot ‘City Of Fears’.

Voor informatie en kaarten zie www.cityoffears.nl
Een prachtige avond voor een zeer voordelige prijs.

halloween 3halloween 1

 

..