Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Gymschoen gaat twee maten mee

gymschoen nieuw en modern kinderenGymschoen was, zoals de meesten van ons die kennen en zelf gedragen hebben, eenvoudig, wit, met weinig vorm en niet voldoende ondersteuning voor de voet. De traditionele gymschoen is een halve eeuw geleden ontworpen en sindsdien niet mee geëvolueerd met de hedendaagse verwachtingen. Het tijdperk van deze klassieke witte gymschoen is voorbij en zal zeer snel verdwijnen uit de gymzalen van de basisscholen.

Twee Belgische turnleerkrachten hebben een sportschoen ontworpen die beter aangepast is aan de voeten van opgroeiende kinderen en geschikt is voor de sport- en gymlessen zoals die vandaag gegeven worden. De nieuwe gymp is gemaakt uit stevig canvas, biedt de juiste ondersteuning bij elke sport en laat de voeten ademen.
Scholen, podologen en ouders zijn enthousiast.

gymschoen nieuw en modern 1De nieuwe gymschoen sluit dankzij een kleefstrook veel beter aan dan de elastieken sluiting van het klassieke model en de hiel wordt extra ondersteund door de niet-indrukbare hielomsluiting. De schoen houdt ook rekening met het tempo waarmee kindervoeten groeien. Een uitknipbaar kussentje aan de hiel maakt dat de schoen gedurende twee schoenmaten gedragen kan worden. Dankzij de afbeelding van een rups kunnen kleuters spelenderwijs het verschil tussen links en rechts leren.

De gymschoen is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Scapino voor €14,99 in de maten 21 – 40 : www.scapino.nl/deto

gymschoen nieuw en modern 2