Gerelateerde artikelen

 • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
 • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
 • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
 • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
 • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
 • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Lezen in de auto maakt misselijk

gadgetznews.com
gadgetznews.com

Lezen in de auto zorgt er voor dat sommige mensen (regelmatig) last hebben van wagenziekte. Soms ontstaat wagenziekte als je gaat lezen, bijvoorbeeld je telefoon, de wegenkaart, tijdschrift of boek. Tijdens een lange rit zou lezen toch wel erg prettig zijn. Dan heb ik nu dé tip voor jou om in de auto te lezen, zonder misselijk te worden.

 • Word je misselijk in de auto van lezen, zet dan een luisterboek op je mp3-speler of doe’m in de cd-speler of download op je smartphone

Een luisterboek is een geluidsopname van een boek dat wordt voorgelezen. Ze zijn te koop op CD, of als bestanden die na betaling via internet kunnen worden gedownload. Daarnaast zijn via het internet bestanden van oude boeken, vrij van auteursrechten, gratis zijn te downloaden.

 • gratis luisterboeken bij : 123luisterboek.nl/gratis-download-luisterboeken
 • download-de-luisterbieb-app
  “….. de LuisterBieb-app van de Bibliotheek voor iedereen gratis te downloaden. De Luisterbieb bevat een brede collectie audioboeken; van thrillers, literaire titels tot kindertitels. De LuisterBieb is nu meer dan een jaar in de lucht en de collectie bevat nu zo’n 275 titels. De LuisterBieb is er voor iedereen, het is gratis en makkelijk. U luistert naar boeken waar en wanneer u maar wilt: in de trein, auto, tijdens het sporten, strijken, tuinieren of in bed.Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat u voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. U downloadt eenmalig uw luisterboek, waarna u het altijd en overal kunt beluisteren. De luisterboeken worden namelijk opgeslagen in de app op uw smartphone of tablet.”