Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Film Nena vertelt verhaal volwassen worden

film nena vertelt verhaal volwassen wordenFilm Nena is vanaf nu te zien in de bioscoop. Neem een kijkje in het leven van de zestienjarige Nena. NENA is het speelfilmdebuut van regisseur Saskia Diesing. Samen met schrijfster en columniste Esther Gerritsen (DORST) schreef zij ook het scenario voor de film, gebaseerd op haar eigen leven en de relatie met haar vader.

Film Nena vertelt verhaal volwassen worden

 De film speelt zich af in de zomer van 1989, de muur wankelt en Europa wacht in spanning af wat de herfst zal brengen. Als de zestienjarige Nena (Abbey Hoes) wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo (Gijs Blom), wiens vader net uit de kast is. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt. 

YouTube voorvertoningsafbeelding