Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Logeren bij opa en oma en herinnerings boekje

logeren bij opa en omaLogeren bij opa en oma doen kinderen regelmatig. Ik las in het AD magazine dat er een opa en oma zijn die regelmatig de kinderen te logeren hebben en ook in de zomervakantie de kleinkinderen meenemen in de camper. Door de economische crisis en de stijgende kosten voor kinderopvang komt dit steeds meer voor.

Het intensieve contact met de kleinkinderen levert de jeugdige opa en oma veel plezier op. Je hoeft niet op te voeden, hier en daar zorgen dat er duidelijke afspraken zijn waar een ieder zich aan houdt en opa en oma zijn er voor de leuke dingen, de spelletjes en het voorlezen. Als opa en oma geef je de kleinkinderen op een natuurlijke wijze gedragsregels mee.

Logeren bij opa en oma herinnerings boekje

Als je een creatieve oma (of opa) bent is het leuk om van iedere logeerpartij een fotoserietje te maken en die in een dagboekje met korte tekstjes te verwerken. Deze dagboekjes geef je aan de kleinkinderen als herinnering aan al die fijne uurtjes samen.

Er zijn ook kant en klaar herinneringsboekjes te koop, die je dan alleen maar hoeft in te vullen.,

https://www.youtube.com/watch?v=ohzNzr5JgCw