Gerelateerde artikelen

  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
eropuit

Wandelen met gladheid doe je met grips

wandelen met gladheidWandelen met gladheid zorgt ieder jaar weer voor ellende. Honderden mensen belanden op de Eerste hulp door uitglijden. Je kan natuurlijk ook gaan sneeuwschoenwandelen. Wie kan wandelen, leert snel het sneeuwschoenwandelen. Sneeuwschoen wandelen is plezier door sportieve beweging in de frisse winterlucht midden in de ongerepte natuur. Het is niet zo technisch als skiën en er is geen lange cursus of een bijzondere uitrusting voor nodig. Met professionele hulp is sneeuwschoen lopen in een paar uur te leren.

Voor in en om je huis haal je deze mini snowsteps nu in huis, zodat wanneer het glad is je gewoon naar buiten kan om te wandelen en je boodschappen te doen. Je koopt daarvoor de simpele mini grips, die gedurende de strenge winterperiode makkelijk in je (hand)tas mee te nemen zijn en dus dan geen geglibber meer in de winter, maar gewoon veilig doorstappen.

Wandelen met gladheid doe je met grips

Wil je toch iets meer grip, dan kies je een van deze snowsteps.