Gerelateerde artikelen

  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
eropuit

Dagje eropuit in Amsterdam is relaxen

dagje eropuit in amsterdamDagje eropuit is een welkome ontspannen afwisseling van de dagelijkse beslommeringen. Een dagje doelloos wandelen in Amsterdam kan altijd en op ieder moment van de dag. Gewoon je neus achterna, laat je verrassen door dat wat je tegenkomt.

Dagje eropuit in Amsterdam

Parkeer je auto gratis in Amsterdam Buitenveldert of in Slotervaart en ga met de tram (lijn 2 en/of 5) richting centrum. Stap enkele haltes voor het centrum uit en wandel langs de grachten. Als voorproefje hieronder een kleine foto impressie.

Amsterdam is in de 13e eeuw aangelegd op een dam in de Amstel en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Andere attracties zijn musea, zoals het