Gerelateerde artikelen

  • Deken of plaid voor op de bank zelf maken Deken of plaid voor op de bank zelf maken
  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
eropuit

Stoffenbeurs in voor- en najaar

stoffenmarkt

Stoffenbeurs is een walhalla voor mensen die creatief zijn met textiel en stoffen. De grootste stoffenmarkt van Noord Holland is op het  Burg Van Stamplein in Hoofddorp. Het Van Stamplein wordt tijdens deze grootste stoffenmarkt omgetoverd tot een groot stoffenplein, waar ruim honderd stoffenhandelaren groot uitpakken met ieder hun eigen stijl, specialiteit en prijsklasse. De allernieuwste stoffen voor dames- en kindermode en voor interieurs worden gepresenteerd, uiteraard met alle bijbehorende fournituren en accessoires.

Stoffenbeurs in voor- en najaar

Een waar stoffenfeest met een groot en veelzijdig aanbod voor de vele hobbyisten uit heel Nederland. Laat je inspireren tijdens deze veelzijdige en grootste Stoffenmarkt van Noord Holland. Alle liefhebbers voor zelf maak mode mogen dit evenement niet missen, want stoffen in alle stijlen vind je via De Stoffenbeurs!
De toegang is gratis.

De stoffenmarkten van organisator De Stoffenbeurs zijn een begrip in heel Nederland. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, worden er diverse beurzen en markten georganiseerd. Voor informatie surf je naar stoffenbeurs.nl

stoffenbeurs