Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
eropuit

Gouden Palm geschiedenis en Winter Sleep

Winter_Sleep (4)Gouden Palm, wat is dat eigenlijk? Alles hierover willen weten kan met de onderstaande uitgebreide infographic over de geschiedenis van de Gouden Palm, het Filmfestival van Cannes. De winnaar van deze eervolle filmprijs van 2014 is de meeslepende film ‘Winter Sleep’.

Gouden Palm filmtip Winter Sleep

WinterSleep_Poster_70x100.inddDe gepensioneerde acteur Aydin runt een hotelletje in Centraal Anatolia samen met zijn jonge vrouw Nihal, met wie hij een stormachtige relatie heeft, en zijn zus Necla, die nog steeds haar recente scheiding verwerkt. ‘s Winters, bij het vallen van de eerste sneeuw, vormt het hotel hun schuilplek, maar evenzeer een onontkoombare plaats die hun onderlinge rancunes aanwakkert.

GOUDEN PALM INFOGRAPHIC