Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
eropuit

Natuurmuseum in Friesland voor natuurliefhebbers

www.natuurmuseumfryslan.nl
www.natuurmuseumfryslan.nl

Natuurmuseum fryslan is opgericht door een aantal natuurliefhebbers en heeft o.a. een uitgebreide vogelcollectie, geologische voorwerpen, het herbarium, weekdieren, insekten en zoogdieren. Het museum is (ook) aantrekkelijk voor kinderen van 4-12 jaar.

Je kunt er de natuur zien, horen en ruiken. Maar ook voelen. Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven. Voor jong en oud. Op drie verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur. En een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten.

Het museum is ervoor voor natuurliefhebbers, ouders, opa’s en oma’s. Maar vooral voor kinderen! Want zelf doen staat centraal. Ooit door een onderwaterwereld gelopen? Gezien hoe dieren worden opgezet? Gevlogen als een gans? Of proefjes gedaan met een waterprofessor?

Natuurmuseum in Friesland bezoeken

In een historisch gebouw in de oude binnenstad van Leeuwarden bevindt zich het museum, dus combineer je bezoek aan dit Fries NatuurMuseum met
een stadswandeling door Leeuwarden.

En er is meer in Leeuwarden. Voor alle bezienswaardigheden in Leeuwarden maak je je keuze bij hofstad-leeuwarden.nl/bezienswaardigheden