Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Gum schoonmaken doe je zo Gum schoonmaken doe je zo
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
hobby

Boter, kruidenboter en kaas zelf maken

boter en kruidenboter zelf makenBoter maken doe je met de Botermaakset. Met deze botermaakset en verse melk, karnemelk en een snufje liefde en geduld maak je je eigen boter. In de pot zitten zout, Provençaalse en bruscetta kruiden om 3 verschillende soorten boter mee te maken.

Leef je uit en maak spannende combinaties met kruiden en bijvoorbeeld verse vruchten. Veel inspiratie? Geen enkel punt! Je kunt met de inhoud van deze pot 15x genieten van jezelf gemaakte boter.

Boter, kruidenboter en kaas zelf maken

Als je die romige smaaksensatie eenmaal hebt beleefd, weet je dat niets lekkerder is dan vers gemaakte boter. Met deze Home Cheese Maker voor kruidenboter haal je de enige echte in huis. Met de heldere bereidingswijzer maak je in een handomdraai drie soorten boter: gezouten, Provençaals of met Bruschetta kruiden.
Probeer ook eens verse bieslook, ketjap of geperste knoflook. Verpak je resultaat in vetvrij papier of een botervloot en je kunt er vanuit de koelkast twee weken van genieten. Vanuit de vriezer bijna onbeperkt.

Heb je de smaak te pakken? Probeer dan ook eens de kaasmaakset mozzarella of de kaasmaakset voor verse kaas. Klaar met kaasmaken? De pot is een mooie aanwinst voor de voorraden in je keuken.
Leuk om cadeau te krijgen en om cadeau te geven.