Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
eropuit

Boekenmarkten in Nederland

wallpaperdetails.com
wallpaperdetails.com

Boekenmarkten zijn voor een vriendin van mij een Paradijs. Zij leest graag. Het liefst kinderboeken. Maar ook spannende boeken vind je terug in haar boekenkast. Boeken zijn best pittig in prijs, gemiddeld is ze per boek een eurootje of 15 kwijt. En zij kan het weten, want zij heeft in een boekhandel gewerkt en gaf bijna haar hele salaris uit in diezelfde winkel. Dus nieuwe boeken koopt zij bijna niet meer. boekenmarktAf en toe checkt zij de koop- en verkoopsites of er nog iets voor haar bij zit, maar het nadeel daarvan is dat je verzendkosten betaalt en dat geeft ze liever uit aan een boek.

Boekenmarkten in Nederland

De uitkomst: boekenmarkten! , klik op de link en je vindt boekenmarkten door heel Nederland. Heerlijk om tussen al die boeken te zoeken naar dat ene boek dat jij graag wilt hebben. En dan kost het je nog bijna niks ook!

boekenmarkt 2009 scheveningen