Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Twijfelende mannen over wel of geen kind

www.pulsarmedia.eu
www.pulsarmedia.eu

Twijfelende mannen over kinderen krijgen of niet zijn er in ruime mate. Belangrijk nieuws voor deze twijfelende mannen is dat zij net als vrouwen een biologische klok hebben als het gaat om kinderen krijgen. Hun vermogen om gezonde kinderen te verwekken neemt met de leeftijd geleidelijk af, zo bleek ooit uit onderzoek van Amerikaanse wetenschappers.

Twijfelende mannen en biologische klok

Doordat de kwaliteit van erfelijk materiaal in sperma afneemt als de leeftijd van de man toeneemt, stijgt het risico van baby’s met afwijkingen. Een daarvan is dwerggroei, zei Brenda Eskenazi, een van de onderzoekers van de Universiteit van Californië en het Livermore National Laboratory. Het verschil tussen de biologische tijdklokken van mannen en vrouwen is volgens Eskenazi dat de vruchtbaarheid van mannen geleidelijk tot stilstand komt en die van vrouwen veel abrupter. Lees meer bij : Vruchtbaarheid van de man