Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen
  • Gordijnroe boven glazen schuifpui Gordijnroe boven glazen schuifpui
moeders

Mieren weg met zelfgemaakte spray

snelle tip mieren wegMieren weg van je terras, balkon of bij je tuindeuren, want je hebt zo een heel leger mieren die bij je naar binnen wandelt. Hier lees je de snelle DIY wegjagen mieren tip. In de zomermaanden eten we graag zoveel mogelijk buiten. Maar dan willen we geen mieren op bezoek. Je houdt de mieren op afstand met een zelfgemaakte spray.

Mieren bouwen hun nest in de grond. Een kolonie mieren bestaat uit één of meerdere koninginnen en werksters, die samen de werktaken verdelen, en enkele jonge mannetjes. Op warme dagen in Nederland verlaten de mieren het nest  In de lucht paren de mannetjes met de koninginnetjes, waarna de mannetjes kort daarna sterven en de koninginnen een nieuwe nestplaats zoeken. Dit kan al vliegend plaatsvinden, zodat ook ver boven de grond nesten kunnen ontstaan. Mieren worden soms ook als huisdieren gehouden in een formicarium.

Mieren weg met zelfgemaakte spray

  1. meng gelijke delen water en witte azijn
  2. doe dit in een plantenspuit
  3. spray op plekken waar de mieren zitten

Zo blijven ze enkele dagen weg !!!!!