Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
eropuit

Natuurpark in Nederland voor jong en oud

landgoedhoenderdaell.nl
landgoedhoenderdaell.nl

Natuurpark in Nederland is een groots opgezette kinderboerderij in Anna Paulowna, onder Den Helder, met een tropische kas en een grote roofvogeltuin in een bosrijke omgeving. Met een elektronisch toegangspasje loop je vrij door het park en gaan de poorten voor je open.

Natuurpark is Nederland

“Landgoed Hoenderdaell is een natuurpark. De bospaden in het park zijn bestraat met graskeien en de grond van de dierenweide en het natuurgebied is onverhard en drassig. Fluisterboot de Swaenenveer en de trein zijn in het weekend onder voorbehoud beschikbaar bij mooi weer. Op het landgoed zijn geen speeltuinen, attracties en eetkraampjes aanwezig. Het is een stil natuurgebied met waar zowel dieren in gevangenschap als in de vrije natuur leven.”
Voor meer informatie surf je naar landgoedhoenderdaell.nl