Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
eropuit

Natuurpark in Nederland voor jong en oud

landgoedhoenderdaell.nl
landgoedhoenderdaell.nl

Natuurpark in Nederland is een groots opgezette kinderboerderij in Anna Paulowna, onder Den Helder, met een tropische kas en een grote roofvogeltuin in een bosrijke omgeving. Met een elektronisch toegangspasje loop je vrij door het park en gaan de poorten voor je open.

Natuurpark is Nederland

“Landgoed Hoenderdaell is een natuurpark. De bospaden in het park zijn bestraat met graskeien en de grond van de dierenweide en het natuurgebied is onverhard en drassig. Fluisterboot de Swaenenveer en de trein zijn in het weekend onder voorbehoud beschikbaar bij mooi weer. Op het landgoed zijn geen speeltuinen, attracties en eetkraampjes aanwezig. Het is een stil natuurgebied met waar zowel dieren in gevangenschap als in de vrije natuur leven.”
Voor meer informatie surf je naar landgoedhoenderdaell.nl