Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
  • Winterwandeling en thuis creatief aan de slag Winterwandeling en thuis creatief aan de slag
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen
  • Extra lange grove dikke das breien Extra lange grove dikke das breien
eropuit

Herfstwandeling door duinen en langs strand

herfstwandeling duinwandeling scheveningen 8Herfstwandeling door duinen en langs strand is altijd een ontspannen en succesvol uitje. Deze foto impressie van een herfstwandeling is om jullie op een idee te brengen van een prettige wandeling door de duinen nabij de watertoren in Scheveningen.

Herfstwandeling

Wandelen is altijd gezond en geeft plezier, alleen of met zijn allen. Met het wandelroutenetwerk in Nederland kan je gewoon je eigen route en afstand lopen. Via een bewegwijzerd knooppuntensysteem kan je een route naar eigen voorkeur samenstellen.
In Nederland zijn een aantal wandelnetwerken uitgezet. Aan de hand van de genummerde knooppunten stippel je zelf je wandelroute uit. Door de kilometeraanduiding op de kaart van het netwerk kun je zelf de lengte van je parcours bepalen.