Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Weekend of midweek weg in de herfst

wallgator.com
wallgator.com

Weekend of midweek weg in de herfst is aan te raden om de periode tot de winter te onderbreken. In de donkere herfstmaanden kun je het vakantiegevoel nieuw leven inblazen. En wel door een weekend te verblijven in een hotel ergens in Nederland. en twee dagen lang alleen doen waar je zin in hebt. Of dat nu genieten is van de kleurenpracht in het bos, uitwaaien op het strand of smullen van authentieke streekgerechten.

Weekend of midweek weg in de herfst

weekend midweek weg in de herfstLogis-hoteliers zijn echte kenners van de omgeving. Zij geven je tips over alles wat je kunt ondernemen in de regio – ook als het slechter weer is. Kies je bijvoorbeeld voor een weekend in

  • Auberge de Moerse Hoeve, dan kun je heerlijk wandelen of fietsen in natuurgebied Huis ter Heide. En is het een dag wat slechter weer? De Efteling en Beekse Bergen zijn dan om de hoek en waarschijnlijk niet al te druk.
  • Of vind jezelf twee dagen lang terug in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Biesbosch. Hotel de Brabantse Biesbosch vertelt je graag over de mooiste wandel- en vaarroutes. En hou je meer van shoppen? Dordrecht is praktisch om de hoek.
  • Elk van de achttien Logis Hotels in Nederland is anders. Het is dan ook meer dan de moeite waard om een weekend naar Hotel Restaurant Zalen in Hoogeerd te gaan. Direct gelegen aan de Maas is dit de ideale uitvalsbasis voor een prachtige fietstocht. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het volgen van een Klaverbladroute, waarbij je fietsen en het proeven van authentieke streekgerechten op een originele manier combineert.
  • Ben je meer iemand die ontspanning zoekt in een potje golf? Kijk dan eens naar Hotel de Zwaan in Delden, vlak bij een prachtige golfbaan. Op het naastgelegen landgoed Twinckel kun je daarnaast eindeloos wandelen door kasteeltuinen. Onderweg maak je een relaxte stop bij de authentieke theeschenkerij.

Meer informatie over een weekend weg in een van de Logis Hotels door het hele land? Check www.logishotels.nl voor een overzicht van alle beschikbare hotel-restaurants.