Gerelateerde artikelen

  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Rotterdam vanuit de lucht beleven Rotterdam vanuit de lucht beleven
  • Maassluis stadswandeling leuk dagje uit Maassluis stadswandeling leuk dagje uit
  • Bus varen en rijden in Rotterdam Bus varen en rijden in Rotterdam
eropuit

Brasserie op uniek plekje in Rotterdam

zalmhuis rotterdam 1Brasserie bezoeken na een dagje Rotterdam. Wij zijn naar het Zalmhuis gereden. Een uniek plekje langs de Maas, waar de schepen af en aan varen en waar je met mooi weer op het terras, met uitzicht op de Maas, kunt eten, drinken en genieten. Betaalbaar en uniek. Het terras van het Zalmhuis is als beste uit de bus gekomen bij een onafhankelijke test onder ruim driehonderd terrassen. Het gebouw en de sfeer binnen is in Jugendstil. Je waant je er even terug in de tijd.

Brasserie, wat is dat?

Een brasserie is het Franse woord voor brouwerij en bij ons inmiddels ingeburgerd als naam voor een bourgondisch restaurant waar men iets kan eten en/of drinken.
De Parijse brasserie bestaat uit een ruime zaal met grote vensters en spiegels, vaak met een terras, waar men o.a. schotels à la carte kan eten. Brasserie gerechten zijn o.a. een goede biefstuk, patat, (maaltijd)salades, mosselen ……

Wij hebben heerlijk gegeten in brasserie Het Zalmhuis en zijn er bijgekomen van het bezoek aan de enerverende stad Rotterdam en zeer tevreden huiswaarts gekeerd.

En inmiddels een tevreden vaste klant geworden ………………….zalmhuis rotterdam zijaanzicht