Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Gootspoken in eigen dakgoot Gootspoken in eigen dakgoot
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
eropuit

Varen combineren met wandelen en fietsen

fietsen varen wandelenVaren met een pontje of met een veerdienst oversteken is altijd een afwisselende ervaring tijdens een fietstocht of wandeling. Ooit waren er meer dan honderd verschillende veerdiensten en pontjes in de provincie Zeeland.

Wanneer je door Zeeland fietst, kom je altijd een keer bij het water uit. En bij het zien van een strook land aan de horizon begint het te kriebelen. Je wilt het liefst zonder omweg naar de overkant. Dat kan. In de zomermaanden doorkruisen diverse pontjes de provincie. Hier kun je aanmonsteren voor een makkelijke en vooral leuke overtocht. Vaar eens een rondje met een pontje!

Varen en wandelen en fietsen

Nu kan je in de zomermaanden de oude tijd weer herleven, want er zijn een aantal pontjes weer in gebruik genomen. Er zijn dertien bootverbindingen speciaal voor fietsers en wandelaars, zodat je probleemloos de provincie kunt doorkruisen.
Promotie Zeeland Delta heeft een overzicht uitgebracht, genaamd: “Fiets een rondje met een pontje”. Er in staan alle vertrektijden en plaatsen van de pontjes.
Voor adressen surf je naar rondjepontje.nl