Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Toekomst in het theater voor kinderen

megahdwall.com
megahdwall.com

Toekomst in het theater is niet voor iedereen weggelegd. Kinderen die dromen van een toekomst in het theater, vinden in het boek “Ik maak  theater’ antwoorden op hun vragen. Bij elke stap krijg je tips. Zoals voor het schrijven van toneeltekst, het regisseren en natuurlijk acteren. Maar ook adviezen voor decor en kostuums, het voeren van promotie en hoe je plankenkoorts te lijf gaat. Daarnaast wordt een enthousiaste groep kinderen gevolgd op weg naar hun voorstelling ‘Een Midzomernachtdroom’, gebaseerd op het toneelstuk van William Shakespeare. Met foto’s en citaten kun je zien hoe de kinderen alle stappen doorlopen.

Toekomst in het theater

meer leren over theater voor kinderenHet boek voor kinderen is een praktisch, enthousiasmerend, lees- en doeboek voor kinderen van 6 tot 8 jaar die houden van theater. In dit boek staan alle rollen uitgelegd om samen tot een mooie theatervoorstelling te komen. Scenario schrijven, regisseren en zelfs het promoten van je theaterstuk komen in dit boek terug. Er staat informatie in over deze rollen maar ook interviews met mensen die in deze rol werken.