Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Muurkunst met behang restanten is uniek Muurkunst met behang restanten is uniek
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
eropuit

Bouwpakket Nachtwacht bouwen en spelen

bouwpakket schilderij rembrandt NachtwachtBouwpakket Nachtwacht is een goed idee om aan de kinderen te geven, bijvoorbeeld als je samen in het Rijksmuseum het geweldig imposante schilderij hebt bekeken in het Rijksmuseum in Amsterdam. “De Nachwacht”  is het bekendste schilderij en meesterwerk van Rembrandt van Rijn. Hij heeft het schilderij tamelijk donker geschilderd, zodat hij met lichteffecten de aandacht op bepaalde details kon vestigen. Door verkleuring is het schilderij door de jaren heen donkerder geworden en kreeg het de bijnaam “De Nachtwacht”.

Bouwpakket Nachtwacht

bouwpakket schilderij rembrandt 1Met dit pakket bouwt je kind zijn eigen Nachtwacht. Het bevat bouwplaatjes van dertien schutters met wapentuig, een meisje en een hond. De verpakking doet dienst als achtergrond.

 

Het bouwpakket kopen doe je bij rijksmuseum.nl/nl/webwinkel