Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Recept lekkerste snelle pizzabodem Recept lekkerste snelle pizzabodem
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
moeders

Zonnebril die blijft drijven en stoer is

zonnebril voor kinderen die blijft drijven
kidsfavorites.nl

Zonnebril die stoer is en 100% UV bescherming (UV400) geeft en voldoet aan de Australische normen, die tot de meest zware behoren. Ze drijven in het water en hebben EVA schuim aan de binnenkant wat het draagcomfort verhoogd. Ze zijn gemaakt van aquaflex materiaal, dit is licht van gewicht en hyperflexibel. Ook hebben ze scherfproof polycarbonate veiligheidslenzen. Geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Zonnebril die blijft drijven en stoer is

Kinderzonnebril die blijft drijven is een Eyetribe-bril. Die beschermt de ogen van je kind tegen uv-stralen en blijft drijven in het water. Wat wil je nog meer. Niet verliezen, dus na gebruik altijd goed wegstoppen in de strand- of zwemtas. De Eyetribe zonnebril kopen doe je hier.

Zonnebril of pet voor de baby, peuter en kleuter moet. Het is nu tijd dat ook baby’s zonnebrillen gaan dragen, want de ogen van kinderen zijn nog veel gevoeliger voor UV-straling dan die van hun ouders. Zonder goede bescherming kan te veel zonlicht uiteindelijk leiden tot permanente schade aan de ogen. Het hoornvlies kan beschadigen door blootstelling aan Uv-straling, waardoor de kans op oogziektes groter wordt.
Lees meer ……..

zonnebril voor kinderen die blijft drijven1