Gerelateerde artikelen

  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’ Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’
eropuit

Dagje uit in Deventer is genieten

dagje uit in deventerDagje uit is vroeg vertrekken en genieten. Ik ben op een zonnige dag gaan wandelen door Deventer en een stukje langs de IJssel. Deventer heeft volop historische monumenten en oude sfeervolle straatjes. Deventer ligt aan de IJssel en is een van de oudste steden van Nederland, zoals Maastricht, Nijmegen, Voorburg …..

Dagje uit en Deventer bezoeken

Het bezoek aan Deventer natuurlijk afwisselen met een terras en een bezoek aan een museum en uiteindelijk naar huis met een heerlijke Deventer koek. Start je wandeling bij De Waag in het hartje van Deventer, want daar op de begane grond vind je alle informatie voor jouw dagje uit in Deventer of bij vvvdeventer.nl