Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
hobby

Speelgoed voor creatieve geesten

knutselpakket superheld greenantSpeelgoed voor creatievelingen die  genoeg hebben van het in massa geproduceerde speelgoed. Daar spelen kinderen hooguit 10 minuten mee en daarna verdwijnt het speelgoed in de hoek om niet meer te worden aangekeken. Een klein enthousiast team heeft hun passie gestoken in producten waardoor kinderen aan het werk kunnen met echte materialen en instrumenten, die hen het gevoel geven van beheersing en het bereiken van iets, terwijl ze lol maken en de omgang met volwassenen bij eventuele hulp weer waarderen.  

Speelgoed voor creatieve kids

Wandel door de website en lees alle mogelijkheden van knutselpakketten tot sfeerlampjes. Op de afbeelding staat het superheld knutselpakket waarmee je kind verandert in een superheld. In het p[akket zit o.a. viltvellen, schaar, lijm en stiften.
De pakketten variëren van: Ontwerp je eigen Tutu, Bedenk je eigen Bordspel naar Maak je eigen uitbarstende Vulkaan of Ontwerp je eigen Jojo; allemaal met alle hulpmiddelen en benodigdheden die je nodig hebt om die coole ballerina Tutu of spuwende vulkaan te maken.