Gerelateerde artikelen

  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim
  • Cavia maken als Sinterklaas surprise Cavia maken als Sinterklaas surprise
  • Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise
moeders

Origineel cadeau voor geboorte, verjaardag ….

origineel cadeau is bordje-met-tekeningOrigineel cadeau is het uniek gepersonaliseerde bordje  van de beste kwaliteit melamine. Een bordje voor elke dag, om het dagelijks leven net iets leuker te maken! Elk bordje met een eigen verhaal. De bordjes (∅ 22 cm) worden met zorg en aandacht handgemaakt, zijn breukvast en geschikt voor de vaatwasser. De opdruk wordt tijdens het productieproces versmolten met het product. Daarna wordt er nog een toplaag aangebracht, dat zorgt voor een mooi glanzend en slijtvast product. Hierdoor kan het een leven lang mee.  Melamine is een hoogwaardige kunststof, die geurvrij, licht van gewicht en bijna niet breekbaar is.

Origineel cadeau

In vier eenvoudige stappen kan je zelf het bordje ontwerpen met een zelfgemaakt foto van een tekening van je kind of met een foto van een geboortekaartje of trouwkaart ……..
Op kijkmijne.nl kan je melamine bordjes met een naam, foto, geboortekaartje of tekening bestellen in 4 eenvoudige stappen en binnen een paar minuten heb jij je bordje besteld!

Zelf aan de slag? Ze hebben een blanco template gemaakt en ook diverse kleurplaten. Als je hier gebruik van maakt, weet je zeker dat de gehele tekening zichtbaar wordt op het bordje. Scan de tekening in op 300 dpi en sla op als .jpg bestand. Dit bestand kun je in onze applicatie vervolgens uploaden.
Klik hier voor gratis te downloaden templates en kleurplaten.