Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
eropuit

Klimparken in Nederland en veilige parken

klimbosgooieemland.nl
klimbosgooieemland.nl

Klimparken met touwladders, trappen, netten, lussen, klimwanden, hangbruggen, tokkelbanen en touwladers om eindeloos te klauteren en obstakels te overbruggen. Leuk en spannend vinden de kinderen dat geploeter, maar wat het allerbelangrijkste is, is dat het klimpark veilig is, zodat je als ouders je geen grote zorgen hoeft te maken. Uiteraard blijft alertheid je eigen verantwoordelijkheid als ouder.

Klimparken in Nederland

Veel klimparken liggen in de bossen, waar de kids van boom tot boom kunnen klimmen. De veiligste klimparken zijn die parken waar duidelijke instructie is, constant toezicht en het kind gezekerd, (vast aan minimnaal één bevestigingshaak) bij hoge klimpartijen.