Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
eropuit

Klimparken in Nederland en veilige parken

klimbosgooieemland.nl
klimbosgooieemland.nl

Klimparken met touwladders, trappen, netten, lussen, klimwanden, hangbruggen, tokkelbanen en touwladers om eindeloos te klauteren en obstakels te overbruggen. Leuk en spannend vinden de kinderen dat geploeter, maar wat het allerbelangrijkste is, is dat het klimpark veilig is, zodat je als ouders je geen grote zorgen hoeft te maken. Uiteraard blijft alertheid je eigen verantwoordelijkheid als ouder.

Klimparken in Nederland

Veel klimparken liggen in de bossen, waar de kids van boom tot boom kunnen klimmen. De veiligste klimparken zijn die parken waar duidelijke instructie is, constant toezicht en het kind gezekerd, (vast aan minimnaal één bevestigingshaak) bij hoge klimpartijen.