Gerelateerde artikelen

  • Oude lampenkap nieuwe look geven Oude lampenkap nieuwe look geven
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
moeders

Creatieve materialen voor kinderen

creatieve materialen voor kinderenCreatieve materialen om kinderen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en zo talenten te ontwikkelen om later succesvol te worden. Moeders vinden het heel belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om creatief bezig te zijn en zo zelfvertrouwen op te bouwen.  ‘Laat jouw kleuren leven’ geeft alle kinderen de kans om eindeloos te dagdromen en op avontuur te gaan.

Creatief materiaal voor kinderen

creatieve materialen voor kinderen 2Wij hebben verschillende Crayola materialen met onze tweeling uitgeprobeerd. Wat een creatieve verrassingen en uitdagingen, die weer inspirerend waren voor hun spel na het knutselen. Stiften die de kleding, meubels en muren schoonhouden, omdat ze pas kleuren als ze in aanraking komen met het speciale kleurpapier. De kinderen vonden het toveren met magische krachten ……..

Crayola biedt een breed scala aan kleurrijke producten met een lange levensduur, om expressie te geven aan deze fantasiewereld. Het basisassortiment kleuren bestaat uit hoge kwaliteit vetkrijtjes, potloden, stiften, verf en krijt voor binnen en buiten. Daarnaast biedt Crayola knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. De producten zijn afgestemd op de leeftijd van het kind en in bijna alle gevallen gemakkelijk uitwasbaar.

Creatieve materialen van Crayola hier bestellen.

creatieve materialen voor kinderen 1