Gerelateerde artikelen

  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Feestelijke verlichting zelf maken met plastic bekertjes Feestelijke verlichting zelf maken met plastic bekertjes
  • Stoelhoes jarige zelf maken of kopen Stoelhoes jarige zelf maken of kopen
moeders

Cadeau om snel sleutels of portemonnee te vinden

snel sleutls of portemonnee vindenCadeau om snel sleutels of portemonnee e.a. te vinden, dat zou wel handig zijn. Heb jij een geheugen als een zeef als het gaat om sleutels. Het kan gerust voorkomen dat je thuiskomt en 3 minuten later al panisch door het huis rent, omdat je jouw sleutels nergens kan vinden. Soms vind je ze dan terug in het fonteintje van de wc, in de wasmand of naast de telefoon.

Natuurlijk is je aangeraden om de sleutels ALTIJD op een vaste plaats te leggen, maar als je je herkent in bovenstaande sleutelellende, weet je dat een vaste plaats wel handig is, maar voor jou geen zin heeft.

Vroeger probeerde je dit op te lossen met een keyfinder die afgaat als je fluit of klapt. Maar in huis (en buiten) waar altijd lawaai is, gaat dat ding om de haverklap af.  Dus berustte jij je in jouw lot.

Snel sleutels of portemonnee vinden

Maar er is nu een handig cadeau, om met Sinterklaas, Kerst of voor andere feestelijke momenten te geven.
DE oplossing is : de Find One Find All Keyfinders

Zodra een FOFA Keyfinder als sleutelhanger aan jouw sleutels en andere makkelijk uit het zicht geraakte spullen (bijvoorbeeld portemonnee) is bevestigd, kan het de andere keyfinders vinden en ook gevonden worden!
Je hebt dus geen apart basisstation nodig!