Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
eropuit

Sinterklaas theater voor kinderen

pimp de sint theatershowSinterklaas theater met Ernst en Bobbie. Het mateloos populaire kinderhelden duo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al meer dan 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium spat tijdens de Ernst en Bobbie shows.

Sinterklaas theater voor kinderen

Het is bijna zover! Het heerlijk avondje is in aantocht en daarom onderbreken Ernst en Bobbie tijdelijk de theatertour van hun nieuwe show ‘Wij Willen Water’ voor de vrolijke Sinterklaasshow ‘Pimp de Sint’.

Het verhaal
Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is helemaal Bling Bling zelfs. Hij heeft een persoonlijke assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met Sint gebeurd is, dan moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden! Een gezellige, maar ook spannende Sinterklaasvoorstelling vol liedjes en actie!

Kijk voor de exacte locaties, data en kaartverkoop van ‘Pimp de Sint’ op www.ernstbobbie.nl