Gerelateerde artikelen

  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Takkenlamp zelf maken en versieren Takkenlamp zelf maken en versieren
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
moeders

Barbie DVD, Blu-ray en magic Barbie poppen

magische barbiepop voor barbie liefhebbersBarbie op DVD, Blu-ray en de betoverende Barbie poppenserie hoort daarbij. In een muzikaal avontuur speelt Barbie de rol van prinses Alexa, een verlegen boekenwurm die liever leest dan dat ze haar koninklijke plichten nakomt. Op een dag loopt ze door de paleistuinen en ontdekt een geheime deur. Ze gaat de deur door en komt in een betoverende wereld terecht, waar ze zeemeermin Romy en fee Nori ontmoet. Zij vertellen haar dat de kwaadaardige Malucia alle magie in het land weg wil nemen. Tot haar verbazing blijkt Alexa over magische krachten te beschikken en haar nieuwe vrienden weten zeker dat zij Malucia tegen kan houden. Zal het Alexa lukken haar nieuwe magische krachten onder de knie te krijgen en Malucia te stoppen? Deze kleurrijke sprookjesmusical vol muziek, magie en glitter is een mooi cadeau voor alle prinsessen- en Barbiefans.

Extra’s op de DVD en Blu-ray: Muziek video ‘If I Had Magic’, Barbie™ Life in the Dreamhouse deel 1 & 2, Muziek video ‘Anything is Possible’, deleted scenes.

magische barbiepop voor prinsessen

De serie Barbie poppen

De poppen zijn betoverend voor de Barbie liefhebsters. De magische wereld waarin Alexa terecht is gekomen vinden de kinderen terug in de poppen. Dat gebeurt in een handomdraai, dankzij een simpel mechanisme. Kies voor de mooie zeemeermin of de fantastische sprookjespop. Beide poppen dragen bijpassende accessoires, zoals een halsketting en haarclips die oplichten met neonkleurtjes. Barbie meisjes zullen het heerlijk vinden om de poppen telkens opnieuw van outfit te laten veranderen en steeds nieuwe verhalen voor ze te verzinnen. Verzamel ze allebei voor extra speelplezier.

magische Barbie en de geheime deur pop