Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
eropuit

Lights lichtjes Bijenkorf in grote steden

turn on the lights bijenkorf den haag 2013

Lights lichtjes van de Bijenkorf, het evenement ‘Turn on the Lights’, is inmiddels een traditie geworden. Daarmee start de Bijenkorf de feestmaanden november en december. Zeven jaar geleden klein begonnen in Amsterdam en inmiddels in maar liefst vijf grote winkelsteden te bewonderen.

Vijf internationale theateracts hebben voor de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht een optreden verzorgd met als apotheose het ontsteken van het recordaantal van 600.000 lichtjes aan de gevels.

Turn on the lights en een verrassing

Naast de prachtig verlichte gevel van de Bijenkorf staat er vanaf begin december ook een enorme kerstboom midden op de Dam in Amsterdam. Samen met de boom vormt de verlichte Bijenkorf het middelpunt van alle feestelijke activiteiten in de stad.