Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
eropuit

Lights lichtjes Bijenkorf in grote steden

turn on the lights bijenkorf den haag 2013

Lights lichtjes van de Bijenkorf, het evenement ‘Turn on the Lights’, is inmiddels een traditie geworden. Daarmee start de Bijenkorf de feestmaanden november en december. Zeven jaar geleden klein begonnen in Amsterdam en inmiddels in maar liefst vijf grote winkelsteden te bewonderen.

Vijf internationale theateracts hebben voor de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht een optreden verzorgd met als apotheose het ontsteken van het recordaantal van 600.000 lichtjes aan de gevels.

Turn on the lights en een verrassing

Naast de prachtig verlichte gevel van de Bijenkorf staat er vanaf begin december ook een enorme kerstboom midden op de Dam in Amsterdam. Samen met de boom vormt de verlichte Bijenkorf het middelpunt van alle feestelijke activiteiten in de stad.