Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Historische vestingen bezoeken

historische vestingenHistorische vestingen in Nederland zijn Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren.  Deze steden delen samen 600 jaar geschiedenis en zijn het sluitstuk van een van de mooist bewaard gebleven verdedigingslinies van Nederland: de Hollandse Waterlinie. Ze noemen dit ook wel de Vestingdriehoek en is een rustig stukje Nederland, mede door de ontspannen sfeer van de veerpontjes die de verschillende gebieden verbinden.

Historische vestingen bezoeken

De Vestingdriehoek is een toeristisch samenwerkingsverband tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren met als verbindende factor de veerdienst die u van de ene naar de andere locatie vervoert.
Voor meer informatie surf je naar vesting3hoek.nl
(Ook GPS routes verkrijgbaar).

  • fiets- en wandelroutes vestingdriehoek
  • De Vesting3hoek is een ideale plek voor een dagje uit of een weekendje weg en dus om te ontspannen. Geniet van vestingen, forten, brede rivieren, weidse vergezichten én van winkels, sfeer en gezelligheid.
    Download de gratis App in de App Store of bij Google Play