Gerelateerde artikelen

  • Uitleven en genieten in ruig natuurgebied Uitleven en genieten in ruig natuurgebied
  • Boerenmarkt gezond lekker en verstandig Boerenmarkt gezond lekker en verstandig
  • Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs
  • Workshop Capoeira is muziek, dans en gevecht Workshop Capoeira is muziek, dans en gevecht
  • Orvelte monumentendorp bezoeken Orvelte monumentendorp bezoeken
  • Wandelroutes over onverharde paden Wandelroutes over onverharde paden
eropuit

Boerderij leven ervaren tijdens boerensurvival

youwall.com
youwall.com

Boerderij leven ervaren doe je tijdens een Boerensurvival. Gedurende een dag op een boerderij ontdekken wat de gevaren, vreugdes en problemen van het boerenleven kunnen zijn. Het schijnt goed te zijn voor de teambuilding. En wat ga je dan doen op de boerderij? Koeien uit het weiland halen, hooivorkwerpen, melkbussenrace, mest transporteren en nog meer boerenactiviteiten.

Boerderij leven ervaren

Voor jong en oud, familie of bedrijf, vereniging of burenuitje, gewoon met elkaar de sfeer van het boerenleven proeven. Een boeren uitje speelt zich af op een unieke locatie in de natuur, op het platteland, in dorp of stad ergens gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland.  Diverse boeren activiteiten kunnen vaak gecombineerd worden met hapjes, drankjes en  gezelligheid compleet en makkelijk geregeld.